Over Ons

Dapper en Harder is een gedegen familiebedrijf dat staat voor vakmanschap in natuursteen. In Hoorn. En dat al sinds 1924. Maar dat dekt zeker niet helemaal de lading. Er is meer.

Maatwerk
Dapper en Harder levert maatwerk. Werken met natuursteen vereist millimeterwerk. Een millimeter te veel kan betekenen dat een zorgvuldig bewerkte plaat niet past. Wij komen daarom graag bij u inmeten om er zeker van te zijn dat uw natuursteen product naadloos past.

Betrouwbaarheid
Dapper en Harder is een betrouwbare partner waar geldt dat een afspraak een afspraak is. Gewoon duidelijk. Al meer dan 90 jaar.

Kwaliteit 
Dapper en Harder staat voor kwaliteit. De natuursteen die we gebruiken is van een hoge kwaliteit. Net als de wijze waarop onze medewerkers het natuursteen -geheel naar uw wensen- bewerken en afwerken.

Snelheid
Dapper en Harder is ook snel. In veel gevallen kunnen wij snel leveren. Een dorpel die vandaag is besteld, kan vaak binnen 5 dagen afgehaald worden.

Servicegerichtheid
Dapper en Harder heeft service-gerichtheid hoog in het vaandel staan. Graag zien wij dat onze klanten -ondanks onze scherpe prijzen- zeer tevreden zijn.

Kennisoverdracht
Dapper en Harder vindt kennisoverdracht van belang en is een erkend leerbedrijf van Volandis. Regelmatig hebben wij voor kortere of langere tijd jonge mensen over de vloer die een opleiding in natuursteenbewerking volgen of hebben gevolgd.

Samenwerking
Dapper en Harder werkt -bij bijzondere projecten met glas- samen met glasatelier ruud harberts.

dapperenharder-vroeger-crop
Dapper en Harder uit Hoorn.
Meer dan 90 jaar ervaring.

Ga direct naar:
Offerte aanvragen 
Bestelling doorgeven
Vragen stellen